Ik ben Ibrahim Michel en woon in een gezellige mooie stadswijk in Eindhoven.

Ik heb ruim 40 jaar ervaring met het hebben en houden van katten. In 1983 hadden wij al twee Perzen en kochten er een poesje bij met het idee er ook een nestje van te hebben, maar moeder natuur had anders besloten ons poesje liet zich door geen enkele kater dekken, In 1986 kochten wij er nog een poesje bij, met dit poesje hadden wij meer succes en omdat we het allemaal officieel wilden doen richte wij in 1987 onze cattery "Sun-Beam" op. Omdat de Perzen steeds platter en extremer werden konden wij niet meer achter de gezondheid van onze dieren staan en zijn we langzaam aan overgestapt op de Britskorthaar. Met de Britten hebben wij intensief aan de voet gestaan van de kleur variant Cinnamon en Fawn. Door mijn scheiding in 2007 kwam hier een eind aan. Toen in 2014 mijn twee laatste britten overleden had ik er even genoeg van.

Ik had altijd al interesse in de Ragdoll vanwege hun extreem vriendelijke en sociale karakter. In 2019 was het zover en kwam mijn eerste Ragdoll. Dit bleek geen gezond poesje te zijn en overleed toen ze 1,5 jaar was aan de gevolgen van HCM. Ondertussen had Job een HTK kater mij ook al uitgekozen als zijn butler. En in 2022 kwam Farah een seal tortie point poesje met te veel wit bij mij wonen. Hopelijk hebben we nu meer geluk!

Na een stop van negen jaar is mijn cattery nu weer actief.

Omdat ik in een appartement woon heb ik geen eigen dekkater(s).

Mijn poezen worden herhaaldelijk op HCM en PKD gestest doormiddel van echo en DNA en natuurlijk op andere ziekten zoals Flev en Fiv.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb